Cine să-l mai înţeleagă pe Florin Salam? După ce şi-a ignorat fiica de ziua ei, manelistul a petrecut alături de un interlop / VIDEO EXCLUSIV

+3 click pentru
galerie

Cine să-l mai înţeleagă pe Florin Salam? După ce şi-a ignorat fiica de ziua ei, manelistul a petrecut alături de un interlop / VIDEO EXCLUSIV © Facebook

Din gafă în gafă! Aşa pare că o ţine, de ceva vreme, Florin Salam. După ce şi-a ignorat fiica chiar de ziua ei, manelistul a petrecut alături de un temut cap al lumii interlope din Capitală.

După ce a anunţat cu surle şi trămbiţe revenirea pe scenă a îndrăgitului manelist, Mircea Nebunu’ a făcut zilele acestea încă o aroganţă. De ziua lui, interlopul  a făcut chef mare, iar Florin Salam s-a numărat printre invitaţi. Lăudăros din fire, interlopul a ţinut morţiş să înregistreze totul cu propriul telefon. 

„La mulţi ani, Mircică! Să îţi trăiască fata, fraţii, nevasta, părinţii şi tot ce iubeşti. Te pupă fratele tău, care a crescut cu tine în cartier. Asta înseamnă tot, am crescut de mici. Acesta este mesajul meu, din inimă”, i-a urat Florin Salam lui Mircea Nebunu’.

Mai mult decât atât, manelistul a lăsat la vedere un amănunt important. Florin Salam a recunoscut că este devotat în totalitate controversatului interlop.  “Nu te contrazic şi peste vorba ta nu trec”, a mai spus cântăreţul.

S-au bătut pentru Salam

În „târg” se vorbeşte că Florin Salam a fost motiv de scandal între clanurile de interlopi. Cei mai temuţi bărbaţi din Bucureşti ar fi dus o luptă, pentru a câştiga încrederea manelistului. Până la urmă, Mircea Nebunu’ a avut câştig de cauză! Temutul interlop i-ar fi promis cântăreţului, pe lângă comisioane grase, protecţie totală. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro