Cine sunt politiștii din Timișoara care l-au snopit în bătaie pe fratele Biancăi Drăgușanu?

+4 click pentru
galerie

În urmă cu câteva zile, fratele vitreg al Biancău Drăgușanu a fost snopit din bătaie, lângă Timișoara, de câțiva polițiști și de jandarmi. Motivul? L-au... confundat cu un infractor. Acum însă, cei vinovați sunt cercetați penal de procurorii militari.

Fratele vitreg al Biancăi Drăgușanu acuză că a fost bătut cu bestialitate de mascați, după ce el și prietenul lui au fost confundați cu doi infractori periculoși, la Moșnița, o localitate din județul Timiș. Tinerii, ambii în vârstă de 34 de ani, au ajuns în stare critică la spital și au fost operație de urgență.
Iar după ce oficialitățile au tot încercat să înăbușe scandalul, acum au realizat totuși că, după ce tinerii caftiți au ajuns în stare gravă, la spital, chiar nu e de... glumă. Așa că, procurorii militari din Timișoara au preluat dosarul. iar polițiștii și jandarmii sunt cercetați penal pentru agresiunea comisă. Mai mult, pare-se, nu este exclus ca, în raport cu toate probele care urmează să fie administrate, urmărirea penală să fie extinsă și cu privire la alte infracțiuni.
Nu am putut purta un dialog pentru că sunt ăn stare post-operatorie. Victimele se află în stare relativ gravă, au necesitat intervenții chirurgicale și cercetarile vor fi intreprinse operativ și competent pentru a se stabili circumstantele producerii evenimentului, natura leziunilor traumatice suferite și autorii nemijlociți ai comiterii actelor de purtare abuzivă în dauna persoanelor vătămate. (...) Probabil n-a fost suficientă luciditate, n-a fost suficientă rațiune, poate un dram de adrenalină în plus care a dus la consecințele dramatice nedorite de nimeni”, a declarat procurorul militar Radu Ilina, citat de presa locală. 
Conform primelor informații, unul dintre polițiștii acuzați este subcomisarul Cristian Spataru, fiul fostului inspector șef al Inspectoratului de Polițiție Timiș. Mai mult, se pare că la agresiune a luat parte și prietenul și colegul său de birou, subcomisarul Darin Ticu.
Bătuți, ”din greșeală”
Incidentul a avut loc săptămâna trecută, într-un sat, Urseni, din comuna Moșnița Nouă, lângă Timișoara. Polițiștii și jandarmii au descins împreună, într-o misiune comună pentru prinderea unui infractor dat în urmărire generală. Oamenii legii stăteau la pândă, când a apărut o mașină în care se aflau doi tineri. Oamenii legii au crezut că au găsit ceea ce căutau. Mașina a fost oprită și ocupanții ei legitimați. Cert este că peste câteva ore de la momentul în care au fost duși la poliție ”pentru verificări”, cei doi tineri de 34 de ani au ajuns la Urgențe la Spitalul Județean Timișoara, bătuți măr, ei având nevoie, de urgență, de intervenția medicilor, fiind operați. Unul dintre aceștia este fratele vitreg al Biancăi Drăgușanu, implicarea lui în incident fiind confirmată chiar de vedetă.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro