Ciro Castellano a aruncat bomba despre Antonia: ”Ce pensie socială? Nu i-a dat bani până acum”

Ciro Castellano / foto: arhivă

Deși Antonia și avocatul acesteia susțin că procesul durează foarte mult și că artista este nerăbdătoare până se va termina divorțul, Ciro Castellano este de altă părere.

Socrul Antoniei a vorbit la ”Agentul VIP”  despre scandalul care pare fără sfârșit în care este implicată nepoata sa, Maya.

"Ce vrea Antonia acum? Restul sunt toate vorbe. Ne-am săturat de lacrimile astea. Antonia a crescut, este și ea femeie acum. Cine știe ce a scris acolo? Eu sper că s-a comportat frumos și că nu a scris prostii acolo.

Antonia a pierdut procesul în România. Am auzit de la voi despre pensia socială. Care pensie? Nu i-a dat bani până acum, să îi dea cu dobândă? Antonia nu câștigă bani acum. Noi nu avem nevoie de așa ceva. Nu se termină dacă nu vrea cu adevărat copilul acesta. Plec marți și mă întorc miercuri, mă duc să o văd pe Maya. Să vină și Antonia cu mine.

Ea a ales această viață și a plecat de acasă cu alt bărbat. Să suporte și ea această chestie. Antonia va fi mereu mama Mayei și o iubește foarte mult pe mama sa. Copila este foarte fericită și este ok. Nu a luat-o niciodată de la școală, Maya nu i-a prezentat colegii săi de la școală. Mi se pare că am băgat o casetă în casetofon.  Antonia a semnat un contract cu Vincenzo la notar. Acela rămâne și atât. Mi-a trimis un mesaj după doi ani și mi-a spus ”Crăciun fericit”,
a declarat Ciro Castellano la ”Agentul VIP”.

Poveste de dragoste ca în basme

Antonia are în prezent o relaţie cu Alex Velea, împreună cu care are un băieţel, Dominic. Micuţul a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. Maya, în vârstă de 4 ani este fiica Antoniei şi a italianului Vincenzo Castellano.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro