VIDEO / Claudia Pătrăşcanu a dezvăluit secretul care a ajutat-o să scape de kg în plus din timpul sarcinii

Claudia Pătrăşcanu este o norocoasă! Artista a mărturisit că a reuşit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii ca prin minune.

Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal", Claudia Pătrăşcanu a vorbit despre viaţa de după sarcină şi noul statut de mămică. Artista a spus că se simte norocoasă pentru că a reuşit să scape de kilogramele din timpul sarcinii ca prin vis, fără să facă eforturi în acest sens.

"Eu tot timpul am fost slabă la picioare. Dacă am luat proporţii, atunci am pus la bust la burtică. Am reuşit să slăbesc fără eforturi mari. Am stat foarte mult cu Gabriel. Cum am ieşit din spital, am dat jos 10 kg fără să-mi dau seama. Nu m-am pus pe cântar niciodată. Din când în când, mai fac bicicletă şi fac spinning. Mănânc dulciuri, căci îmi plac foarte tare", a declarat Claudia Pătrăşcanu la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Cântăreaţa a spus că viaţa de familie îi prieşte şi că este fericită că a întâlnit omul potrivit: "Viaţa de familie e foarte frumoasă. Şi pentru noi s-a întâmplat foarte, foarte rapid. A apărut omul potrivit. La început, nu am ştiut că el era omul potrivit. Mulţumesc lui Dumnezeu că Gabi este un om foarte matur, care a fost foarte, foarte fericit atunci când a aflat că vom avea un copil. Venirea pe lume a copilului ne-a unit foarte tare. De curând, a început viaţa pentru noi, iubirea noastră. Părinţii lui Gabi sunt ca şi părinţii mei. Le spun "mamă" şi "tată" pentru că aşa simt. Am ţinut neapărat să ne mutăm aproape de ei. Eu divinizez copiii şi uneori simt că sunt mult prea ataşată de Gabriel. Gabi îmi respectă decizia de a face muzică, pentru că muzica este viaţa mea. Nu vreau să renunţ la  viaţa de familie, însă vreau să fac şi muzică. În perioada în care am fost însărcinată m-am gândit să fac o colaborare cu Raoul. Este un album de suflet. După ce am născut, am mers la Cluj şi am înregistrat piesele pentru noul album. Intenţionez să-mi fac şi un band".

În primăvara anului viitor, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău urmează să-şi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu: "Nunta va avea loc pe 28 mai, anul viitor. Am stabilit deja locaţia. Am o idee despre cum va fi rochia de mireasă. Am tot visat la ea".

Claudia a născut pe 25 noiembrie 2014 un băieţel sănătos, de 3,500 kg, care a primit nota maximă din partea medicilor. De când a devenit mamă, artista postează zilnic imagini cu fiul ei pe reţeaua de socializare.

Citeşte şi:

Deși e cu burta la gură, Claudia Pătrășcanu a acceptat planul lui Gabi Bădălău! Ce urmează să se întâmple în relația lor după nașterea copilului

Ce spune Gabi Bădălău despre cea mai aşteptată cununie a anului! O ia sau nu de nevastă pe Claudia Pătrăşcanu?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro