Claudia Pătrăşcanu a răspuns la întrebarea "Eşti însărcinată?". "Soţul meu îşi doreşte"

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrăşcanu © Facebook

Claudia Pătrăşcanu este mândra mămică a doi băieţi, Nicolas şi Gabriel. Chiar dacă este deja părinte, Claudia Pătrăşcanu a vorbit despre o posibilă sarcină.

Claudia Pătrăşcanu a vorbit despre depresia sa postnatală şi a afirmat faptul că soţul său îşi mai doreşte un copil, însă nu ştie exact când o să-i îndeplinească această dorinţă. 

De asemenea, Claudia Pătrăşcanu a susţinut că doar Dumnezeu poate decide clipa în care cântăreaţa este pregătită pentru o nouă sarcină.  

"Mi-am făcut băieţeii la o diferenţă de doi ani. Este frumos să ai un copil, dar să ai doi este divin. Gabriel (n.r. - fiul cel mare) nu înţelegea ce caută bebeluşul (n.r. - Nicolas) la noi în casă. La primul copil nu eşti pregătit, habar nu ai cum se face băiţă şi ce trebuie să-i dai micuţului de mâncare. (...) Eram mai sensibilă şi nu suportam să îmi spună nimeni nimic. Plângeam şi îmi era frică să nu se întâmple ceva cu Gabriel. Am avut noroc că soţul meu mi-a fost alături. Cred că el s-a descurcat mult mai bine decât mine. (...) Lumea întreabă când vine al treilea copil. Încă nu ne-am gândit la lucrul ăsta. Soţul meu îşi doreşte, dar eu nu ştiu, să vedem ce decide Dumnezeu", a spus Claudia Pătrăşcanu în cadrul unei emisiuni TV. 

Pe 25 noiembrie 2014, Claudia Pătrăşcanu a devenit, pentru prima dată, mamă, iar pe băieţelul său îl cheamă Gabriel Alexandru. Artista a născut a doua oară pe 24 ianuarie 2017, iar fratele lui Gabriel a primit numele Nicolas Mihail.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro