Combinație BOMBĂ în lumea mondenă! Un fotbalist celebru se iubește cu ”Prințesa telefoanelor”

+3 click pentru
galerie

Este celebru mai mult pentru prestațiile sale de Don Juan decât pentru cele din teren, deși talent de fotbalist are cu carul. Dar, probabil, orbit de frumusețea femeilor cu care s-a iubit, bărbatul cu pricina a părut mai preocupat de evenimentele mondene decât de fotbal. Dar, oricum ar fi, acum, a dat lovitura.

Cătălin Țîră și-a câștigat celebritatea având tot felul de aventuri amoroase cu vedete cu greutate din lumea showbiz-ului românesc. Fotbalist talentat, ajuns, la un moment dat în străinătate, Cătălin s-a cam pierdut pe drum, scandalurile în care a fost implicat devenind mai cubnoscute decât faptele de vitejie de pe teren. Dar acum, stabilit cu echipa la Juventus Colentina, Țîră pare să se fi liniștit. Și, totodată, să fi dat lovitura în plan amoros, el fiind, de câteva săptămâni, iubitul unei fete de-a dreptul celebre în cercurile de fițe ale Capitalei: Alexandra, cunoscută drept ”Prințesa Telefoanelor”, o tânără cu mulți, mulți bani...
Doar că, spun sursele noastre, Cătălin este, de când se iubește cu Alexandra, complet schimbat. Nu mai merge în cluburi, preferând o cafenea pe lâîngă casă, loc în care se vede cu Alexandra, se trezește de dimineață, merge la antrenamente, își dorește să redevină, din nou, fotbalist și să reușească în domeniu. ”S-au cunoscut prin intermediul anturajului și au început să vorbească mai mult prin mesaje, pe Facebook. Apoi, cei doi au constatat că se potrivesc și, de atunci, sunt împreună. Ea are grijă ca el să își vadă de carieră, el este foarte atent cu ea și niciunul nu mai calcă prin cluburi”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi.
Fotbalistul s-a iubit în trecut și cu Anda Adam, şi cu o cunoscută prezentatoare tv, existând însă zvornuri cu privire la multe, multe alte relații cu vedete cu greutate din showbiz.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro