Concertul lui Horia Brenciu anunţă surprize mari! Smiley, invitat de onoare

După doi ani în care nu şi-au vorbit, Smiley şi Horia Brenciu vor cânta cot la cot pe scenă!

Prietenia strânsă pe care au avut-o în trecut cei doi cântăreţi a fost reluată după o pauză de doi ani în care cei doi nu şi-au vorbit. Apropierea dintre ei s-a realizat fiind membrii juriului aceleiaşi competiţii de talente, dar, după ce Horia Brenciu a plecat la o altă competiţie pentru a juriza, prietenia s-a transformat în rivalitate. Se zvoneşte că cei doi s-au mai întâlnit în această perioadă în care nu şi-au vorbit, iar Smiley l-a ignorat total pe Brenciu. "Smiley, te faci că nu mă vezi? Vino să te pup!", i-a spus atunci Horia vechiului său prieten.


Cu toate astea, dragostea pentru muzică e mai mare decât aşa-zisa rivalitate, aşadar, Smiley a acceptat să cânte pe scenă alături de Horia.
Alte surprize îi vor aştepta pe cei ce au să meargă la concertul mult aşteptat. "Vor fi 100 de surprize cât pentru cei 100 de ani care au trecut de la naşterea cântăreţului Frank Sinatra", a mai declarat artistul.

Concertul se va ţine pe 26 şi 27 septembrie, la Sala Palatului, începând cu orele 20.00.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Ritual de „EXORCIZARE” pe scena X Factor! Un concurent l-a făcut pe Horia Brenciu să cadă sub masă cu prestația sa

Conflict între jurații X Factor și un concurent! Ștefan Bănică, enervat la culme!

Surprize mari! Horia Brenciu se întoarce la “Te cunosc de undeva!”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro