Conchita Wurst a anunţat că are HIV! Mesajul cutremurător prin care a dat vestea

+3 click pentru
galerie

Conchita Wurst a anunţat că are probleme grave de sănătate © Foto: Instagram

Celebrul artist travestit Conchita Wurst trece prin momente grele. Conchita Wurst tocmai a anunţat că suferă de o boală cumplită, iar vestea a împărtăşit-o cu fanii săi.

Conchita Wurst a anunţat că are HIV, vestea fiind transmisă printr-un mesaj pe Instagram. Celebrul artist travestit a decis să fie chiar el cel care face acest anunţ, asta pentru că un fost iubit a fost cel care l-a ameninţat că va spune în locul lui. Conchita Wurst spune că vrea să-i ajute şi pe alţii care se confruntă cu astfel de probleme pentru a trece mai uşor peste suferinţă.

“Sunt seropozitiv de mulţi ani. Acest detaliu este de fapt irelevant pentru public, dar un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie de natură privată, iar eu nu voi oferi niciodată cuiva dreptul de a mă speria şi de a-mi influenţa viaţa din cauza acestui lucru.

Sper să ofer curaj altor oameni şi să fac astfel încă un pas în lupta împotriva stigmatizării persoanelor care, din cauza propriilor comportamente sau ale altora, au ajuns să fie infectate cu HIV. Să îţi anunţi singur homosexualitatea e mai bine decât atunci când un terţ o anunţă în locul tău! Pentru fanii mei: informaţia despre statutul meu de persoană pozitivă cu HIV poate că este nouă pentru voi – însă starea mea de sănătate nu e o noutate. Din punct de vedere medical sunt bine şi sunt mai puternică, mai motivată şi mai eliberată ca niciodată. Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru”, a scris Conchita Wurst pe Instagram.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro