Concurenții de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, prin noroi la propriu! La ce probă au fost supuşi
Publicat pe 07.12.2014 la 10:07 Actualizat pe 07.12.2014 la 10:34
Săptămâna aceasta ”Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor” este luni și marți de la 20.30, pe Antena 1. Cei nouă supraviețuitori din bucătărie primesc din partea juraților o sarcină cu adevărat murdară: să alerge prin noroi pentru a prinde porci.
Săptămâna aceasta ”Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor” este luni și marți de la 20.30, pe Antena 1. Cei nouă supraviețuitori din bucătărie primesc din partea juraților o sarcină cu adevărat murdară: să alerge prin noroi pentru a prinde porci.
Treabă nu tocmai ușoară, astfel că amuzamentul acestora va trece imediat ce își vor da seama că simpaticele animăluțe sunt chiar mai sprintene decât ei. Scopul întregii misiunii care îi târăște în noroi la propriu pe concurenți este descoperirea meniurilor ce trebuie gătite, meniuri înscrise pe câteva coliere, strategic plasate la grumazul necuvântătoarelor.
Misiunea concurenților se va dovedi una cu adevărat grea și nu va fi lipsită de accidentări. Despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, 8 decembrie, de la ora 20.30.
Odată descoperite meniurile, fiecare concurent va trebui să gătească platinguri cu carne de porc și diverse garnituri. Iar câștigătorii vor avea parte de o întâlnire cu chef Scărlătescu, într-un restaurant de top, unde vor asista la o adevărată demonstrație culinară a unui maestru bucătar japonez.
Cu bateriile încărcate, se presupune că service-ul de seară trebuie să fie unul de succes. Vedete precum Ruby, Whats Up, Victor Slav, Bogdan Vlădău și Cristina Rus vor veni în restaurantul ”Hell’s Kitchen” cu foarte mari așteptări.
A.C.