Concurenta de la "Chefi la cuţite" care a vrut să se căsătorească cu Scărlătescu a decis: "O sechestrez pe Gina"

+2 click pentru
galerie

Angela Cobuţ şi Gina Pistol © Facebook

Vă amintiţi de Angie Cobuţ, concurenta de la "Chefi la cuţite" care l-a cerut în căsătorie pe Cătălin Scărlătescu? Ei bine, după ce s-a aflat că a slăbit, conform cerinţei Ginei Pistol pentru a-l lua de bărbat, concurenta reacţionează.

Într-un interviu acordat în direct prin Skype în cadrul emisiunii "Agenţia VIP", Angela Cobuţ a dezvăluit ce are de gând să facă.

"Am vrut să mă mărit cu Scărlătescu şi nu m-a lăsat mama, a zis că sunt prea tânără. Dacă eu m-aş mărita cu Scărlătescu cine ar ţine clopul în casă. Amândoi ne-am îngrăşa dacă ne-am căsători. Săptămâna viitoare vin în România şi o să o caut pe Gina să o invit la o cafea, o să o sechestrez. În caz de război numai el şi cu mine supravieţuim. Nu m-a lăsat mama să mă mărit cu el pentru că suntem prea tineri şi neliniştiţi amândoi. O să vadă Scărlătescu ce a pierdut. (...) Mie îmi place să decorez apartamente şi case. Pe a mea eu am aranjat-o. Eu am simţul umorului", a spus Angela Cobuţ râzând.

Angela locuieşte în Spania, acolo unde s-a stabilit de câţiva ani şi susţine amuzată că mama ei nu a lăsat-o să se căsătorească cu chef Cătălin Scărlătescu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest