Condiție IMPOSIBILĂ pentru cei care vor să doarmă în patul în care a murit Denisa Răducu! Dezvăluiri EXCLUSIVE

+3 click pentru
galerie

Apartamentul în care a locuit Denisa Răducu până în ultimul ei moment pare să fie menit să rămână așa cum a fost mobilat de vedeta trecută în lumea celor drepți încă de la 27 de ani. Și, ne-au declarat cei responsabili, pentru cei care și-ar dori să îl închirieze au fost puse niște condiții de-a dreptul dificile.

”Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Adică, dacă cineva ar vrea să locuiască acolo, nu trebuie să modifice ceva. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață”, ne-a spus Florian, cumnatul vedetei. Mai mult decât atât, din acest motiv, el se îndoiește că va avea cui să îl închirieze pe termen lung. ”Cred că, mai degrabă, vor veni doar rude care să locuiască acolo, vor sta câteva zile, dar atât... Oricum, noi, probabil, îl vom mai folosi când venim în țară, pentru o zi sau două, cât vom avea nevoie să locuim în București. Iar mașina ei, la fel, nu o vindem, nu facem nimic cu ea. Când are nevoie, o poate folosi Florin, în rest, așa cum ne-am înțeles cu el, trebuie să stea în garaj”, ne-a mai spus Florian, soțul Adelinei, moștenitoarea întregii averi a talentatei artiste stinse înainte de vreme.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro