Connect-R a vorbit despre succesul în cariera lui: "Singurul impediment a fost... "

Connect-R este un bărbat împlinit, deoarece are o carieră de succes în muzică şi o familie minunată. Cântăreţul a vorbit despre impedimentul pe care l-a avut în carieră.

Atunci când nu are treabă în studio sau nu are programat nici un concert, Connect-R le dedică tot timpul său celor două fete frumoase pe care le are: Misa şi Maya.

"Atâta timp cât am o familie, nu am nici o problemă. În prima parte a zilei am stat cu fetele mele, am fost în parc, acum sunt la concert după care mă duc acasă. N-am concurat, singurul am fost eu, dar eu zic că m-am învins şi am reuşit! Păi noi suntem, ne putem crea impedimente. Am învăţat mai multe despre mine, nu neapărat industria. Nu trebuie să încurcăm succesul cu fericirea", a declarat Connect-R, luni, în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars.

Cine este Connect-R?

Pe numele lui real Ștefan Relu Mihalache a fost la școala nr. 171 „Petre Ispirescu”. Artistul și-a început cariera la vârsta de 8 ani ca dansator. De la vârsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R. A intrat prima oară într-un studio în 1997, cu ocazia înregistrării primei sale piese, „Observ”.

Pe 25 ianuarie 2014, Connect-R a devenit tată pentru prima dată. Soţia lui, Misha, i-a dăruit o fetiţă.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Connect-r nu a uitat de unde a plecat! Imagini INCREDIBILE cu artistul

Connect-R şi Misha, cuplul perfect! Cum s-a schimbat viaţa lor de când au un copil?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro