Connect-R spune lucruri trăsnite şi-l scoate din sărite pe Virgil Ianţu

Virgil Ianţu crede că nu doar copiii spun lucruri trăsnite, ci şi artiştii. De aceasta dată, vedeta TV îl are în vizor pe Connect-R.

Prezentatorul se consideră prea demodat pentru muzica din ziua de azi şi îşi exprimă regretul pe pagina sa de Facebook: "Ce frumoasă e muzica atunci când se contopeşte cu un text frumos, de obicei de dragoste. Recent am auzit un asemenea exemplu. Refrenul este o declaraţie de dragoste unică. Cine, atunci când a iubit, nu a spus frumoasele vorbe: “Mai dă-te-n dragostea mea!?" Ce frumos şi romantic!"

Ianţu nu poate înţelege cum radiourile promovează o piesă de o asemenea factură. "Sunt fericit că fetiţa mea are acces la radio şi poate învăţa din această piesă. Abia aştept să o aud făcând aceasta declaraţie. Voi fi mândru, ca atunci când am văzut-o la final de an cu coroniţa pe cap. Da, ea merge la şcoală. Dar abia aştept ca autorul, interpretul, să încerce bucuria de a avea un copil care să îi fredoneze piesa. Si el va fi atunci mândru şi va mai scoate o piesă care va avea, la cum evoluează lucrurile, un alt refren în care cuvintele “dragostea mea” vor fi înlocuite probabil cu “rudele trecute in nefiinţă ale mamei” sau… om vedea noi".

Sursă foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro