Connect-R, transformat total. După ce fiica lui s-a îmbolnăvit, artistul e de nerecunoscut

Connect-R, Misha şi Maya - foto: Facebook

Connect-R nu mai are somn. De când fiica sa, Maya, a avut probleme de sănătate, artistul suferă de insomnie. Invitat, astăzi, într-o emisiune TV, cântăreţul a recunoscut că divinitatea a fost cea care l-a ajutat să vadă lumina de la capătul tunelului, într-o perioada în care simţea că o să clacheze.

A renunţat la apariţiile de băiat rău şi a devenit familist convins. Connect-R are un look mai cuminte, nu mai investeşte totul în imagine şi este, din ce în ce, mai preocupat de latura spirituală. Artistul mărturiseşte că încercarea grea pe care a primit-o, atunci când fiica sa a fost bolnavă, i-a schimbat viaţă radical.

"Trec de la o stare la asta instant. Sunt instabil. Am probleme cu somnul. Am fost foarte stresat anul acesta. Am avut şi probleme cu fiica mea. Mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a ajutat. (...)Vorbeam cu un vraci şi îmi spunea că medicina alopată nu mai face faţă, aşa şi noi, ne întoarcem de unde am plecat. Robo sapiens cred că trebuie să mai aştepte, pentru că omul mai are multe de spus", a spus Connect-R.

Întrebat dacă ar mai poza la bustul gol, artistul a spus: "Nu. Ar trebui să-mi lucrez mult corpul. Ori acum îmi muncesc mai mult sufletul".

Connect-R a devenit tată în ianuare 2014, după ce cântăreaţa Misha a adus pe lume o fetiţă. Anul acesta, copila a fost suspectată de o boală gravă.

Citeşte şi:

Maya, răsfăţata familiei lui Connect-R! Misha a dat în mintea copiilor de dragul fetei sale

Connect-R, un lumbersexual cu barba căruntă. Îţi place noul look?

Connect-r nu a uitat de unde a plecat! Imagini INCREDIBILE cu artistul
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro