Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu" se transformă într-o bombă sexy! Buzele senzuale şi privirea de felină au strâns mii de like-uri

Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost una dintre cele mai incitante apariţii încă de la prima ediţie a emisiunii.

La doi ani după ce a părăsit competiţia, fosta concurentă este din nou în centrul atenţiei şi a reuşit să îşi surprindă fanii cu un nou look. Cu un machiaj excentric, dar extrem de feminină, Constantina şi-a cucerit fanii, iar complimentele au curs minute în şir. "Eşti frumoasă", a scris un internaut.

Constantina formează un cuplu cu Raymond, cel pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Nu s-au căsătorit în marea finală, dar relaţia lor decurge de minune.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Nici bine nu a ieșit de la ”Mireasă pentru fiul meu” că deja s-a cuplat? Cum arată cel care o face pe Crina să uite de Cosmin

VIDEO / Probe de foc pentru Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu"! Au reuşit să facă faţă testelor?

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro