Constantina, fostă concurentă MPFM, şi-a împlinit visul! A ajuns la pupitrul ştirilor, la Antena 1

Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Tina, una dintre fostele tinere care au fost în casa dragostei, a făcut un anunţ important. Frumoasa tânără a mărturisit că astăzi va fi la pupitrul ştirilor de la Observator, pe Antena 1.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Visul Constantina, fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a împlinit la câteva luni după ce a început cursurile şcolii de televiziune Intact Media Academy.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. "Buna dimineata! Am o veste pentru voi, dragii mei 😄 Astazi voi fi colega cu Mihaela Calin, voi intra la Observatorul orei 16 pentru a prezenta o stire despre "Ce simt barbatii si ce isi doresc ei intr-o casnicie?" Va astept cu mult drag, sa aveti o zi frumoasa! Pupici", a scris Tina, una dintre fostele concurente ale reality-show-ului matrimonial.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Tina şi Ray sunt câştigătorii sezonului 3 de la "Mireasă pentru fiul meu". În timp ce se aflau în casa dragostei, Constantina şi Raymond au format un cuplu începând din 15 octombrie 2013. Pe 10 decembrie, Ray a anunţat printr-un mesaj scris pe Facebook că, după trei ani de relaţie, el şi Tina au ales să meargă pe drumuri separate.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 - 13:00 şi 14:00 - 16:00, iar sâmbata de la 14:00 - 16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Ştire în curs de actualizare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro