Conversații DUBIOASE și declarații siropoase între un fotbalist de națională, CĂSĂTORIT, și o domnișoară FIERBINTE

Plecat din România tocmai în Orientul Apropiat pentru a câștiga mai bine ca niciodată din fotbal, unul dintre fotbaliștii esențiali ai Naționalei antrenate de Puiu Iordănescu pare să se gândească din ce în ce mai mult la România. Nu tocmai la țară, ci la frumusețile de aici, el purtând conversații cel puțin dubioase cu o tânără extrem de apetisantă.

Căsătorit încă din tinerețe cu o femeie alături de care are copil, fotbalistul care împlinește peste mai puțin de o lună 36 de ani, pare să se gândească foarte, foarte mult la o altă femeie. Astfel, discuțiile pe care Lucian Sânmărtean le poartă pe site-urile de socializare cu Andra, o brunetă fierbinte, sunt demne de pus în ramă la capitolul ”texte numai bune de agățat”. 
Mai exact, la aproape fiecare postare a tinerei, Lucian Sânmărtean se grăbește să aprecieze fotografia șți, evident, să comenteze ceva, cu atât mai mult cu cât ea pare să îl provoace. Astfel, printre postările cele mai siropoase sunt cele în care frumoasa Andra mărturisește prietenilor ei virtuali că se gândește doar la o persoană ale cărui inițiale sunt, întâmplător, LS și totodată îi urează ”mult noroc”, iar fotbalistul replică imediat, trimițându-i inimioare peste inimioare.
De altfel, una dintre fotografiile de pe contul ei de socializare este împânzită de declarații de amor, ea scriindu-i, în arabă, că îl iubește, iar el i-a replicat, în aceeași limbă, că sentimentele lui sunt aceleași pentru ea.
Iar discuțiile cu pricina au apărut în ciuda faptului că Lucian Sânmărtean este căsătorit de aproape 16 ani, că are un copil cu soția lui care, în urmă cu patru ani a trecut prin momente cumplite, fiind diagnosticată cu o boală cumplită.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro