”Copiii” lui Vadim Tudor au fost adoptați! Vezi unde au ajuns acum

Odată cu decesul lui Corneliu Vadim Tudor, pe lângă mulțimea de probleme financiare pe care le-a avut politicianul de-a lungul ultimilor ani, ”copiii” de suflet al acestuia păreau să nu mai aibă niciun viitor. Cu toate acestea, unii dintre ei au fost deja salvați.

Mai exact, doi dintre câinii pe care Corneliu Vadim Tudor îi adora, Ares și Artemis, doi cățeluși cu nume desprinse din mitologia greacă pe care politicianul o cunoștea foarte bine, au fost adoptați, de curând, de proprietarul unui restarant de fițe din București.


”Din stimă pentru Vadim Tudor am ales să adopt doi dintre cățelușii de care a avut el grijă cât a fost în viață. L-am respectat enorm pe Vadim pentru că era un naționalist, așa că, acum, fac și eu ce pot ca să îl ajut”, ne-a spus proprietara restaurantului care a adoptat cei doi căței care i-au aparținut ”Tribunului”.

Mai mult, se pare că cei doi cățeuși adoptați vor fi răsfățați bine de tot. ”La restaurant nu se pune problema că nu vor avea ce să mănânce. Le voi da și bobițe speciale pentru ei, dar vor mânca și tot ce rămâne de la preparatele pe care le facem aici. Vor fi căței cu dietă boierească”, ne-a mai spus cea care i-a adoptat.

Citește și:

Corneliu Vadim Tudor, pomenit cu bucatele lui preferate! Imagini EXCLUSIVE

Ce făcea Vadim Tudor în avionul STELEI? Imagini de colecție cu ”Tribunul” alături de reprezentanții echipei care cucerea Cupa Campionilor

Sunt necuvântătoare, dar durerea lor e URIAȘĂ! Câinii lui Vadim Tudor își plâng prietenul și stăpânul! Înregistrare SFÂȘIETOARE


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro