Corina Chiriac, distrusă de durerea provocată de moartea Stelei Popescu! "O parte din mine s-a prăbuşit"

+4 click pentru
galerie

Corina Chiriac şi Stela Popescu © Facebook

Corina Chiriac a vorbit despre unul dintre cele mai grele decese din teatrul românesc, acela fiind al Stelei Popescu. 

Corina Chiriac a mărturisit că Stela Popescu a fost un model pentru ea şi că moartea marii actriţe a teatrului românesc i-a provocat o imensă durere.

" Stela a fost un model pentru mine. Eu nu folosesc asemenea cuvinte mari dacă nu le cred. (...) Intrând în industria muzicală, pe la 20 de ani, am întâlnit-o pe doamnă Stela Popescu. (...) De când a murim mamă, din anul 2002, n-am mai plâns în halul acesta. 48 de ani de colaborare. O parte din mine s-a prăbusit. Ea, era acolo. Ştii că e acolo. Te sprijini şi la un moment dat afli că nu mai e. Ştii că a emigrat în Patagonia, dar măcar ştii că este!", a spus Corina Chiriac despre moartea Stelei Popescu, pentru Agenţia VIP.  

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE STELA POPESCU

A suferit atac cerebral vascular, a intrat în comă şi a murit

Confom medicilor care au efectuat necropsia Stelei Popescu, actriţa a suferit un ACV (accident cerebral vasculat), a intrat în comă şi a murit , singură, în casă. Fiica ei adoptivă a găsit-o moartă joi la prânz, iar necropsia realizată de medici arată că actriţa era moartă de 12 ore, în momentul în care a fost găsită prăbuşină în casă. Sicriul cu trupul neînsufleţit al actritei Stela Popescu a fost depus vineri la Teatru Constantin Tanase, urmând ca sâmbătă sa fie dus la capelă din Cernica. Stela Popescu va fi condusă pe ultimul drum duminică, atunci când va fi înmormântată lângă soțul ei, Puiu Maximilian, în cimitirul Cernica.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro