Corina nu a avut până acum probleme cu silueta, însa acest lucru nu înseamna că nu este atenta să aibă o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.
Pentru a tine departe kilogramele în plus, artista are grija ca alimentele pe care le consumă la cina să fie preponderent de culoare verde.
"Dacă dimineaţa se recomandă să mănânci alimente galbene sau roşii pentru un plus de energie, seara nutriţioniştii recomandă hrana de culoare verde, care este săracă în calorii, bogată în nutrienţi şi care are rolul de a restabili echilibrul organismului în timpul somnului. Mai fac şi excepţii, dar cina mea este formata preponderent din alimente verzi", declară Corina.
Artista se descurcă de minune în bucătărie, iar printre specialităţile ei se numără spanacul sote, pe care a învăţat să-l gătească în 20 de feluri.
"Seara mănânc în special salate sau spanac. Ştiu să gătesc spanacul în 20 de feluri, fie cu orez, fie cu pui, ciuperci sau usturoi. Îmi place ardeiul gras şi iute copt, mai gătesc broccoli sote sau dovlecei la grill. Când nu am energie pentru gătit, cina mea constă în două mere verzi sau câteva fructe de kiwi", mărturiseşte Corina.
A.C.
Citeşte şi: