Corina, soţia lui Marian Drăgulescu, declarații ÎNCREDIBILE! ”Prefer să fiu proasta târgului”

Corina, actuala soţie a gimnastului Marian Drăgulescu, este o prezență discretă în media, ea vorbind extrem de rar despre relația pe care o arecu gimnastul. Cu toate acestea, acum, ea a rupt tăcerea, în exclusivitate pentru Spynews, și a spus totul despre viaţa ei de cuplu alături de celebrul sportiv.

În faţa unui pahar cu fresh de porocale, Corina îşi potriveşte tacticos ochelarii. Zâmbeşte natural, neforţat, semn că dialogul poate debuta în orice clipă. Aşa se face că am aflat de la soţia cunoscutului gimnast că niciodată nu -l suspicionează de infidelitate. Mai mult, preferă să fie un fel „proasta târgului” la acest capitol decât se consume din acest punct de vedere. „Ştiţi cum e: ce nu ştii nu există. Nici nu stau să-mi pun problema fidelităţii lui pentru că m-aş încărca cu o problemă, care într-o oarecare măsură ţine de mine iar mai departe nu o mai pot controla”, a explicat tranşant Corina. Soţia gimnastului a continuat să vorbească în aceiaşi notă a lucrului văzut din unghiul de vedere, drept din faţă: „Sunt nişte variabile pe care nu are rost să le dezbat, să-mi pun fel şi fel de întrebări. Atâta timp cât eu mă simt bine, mă simt respectată şi sunt vioara întâi, alte lucruri nu mă interesează. Eu prefer să fiu aia, proastă din târg care atunci când ştie toată lumea numai eu nu ştiu. Pe mine mă interesează cel mai mult confortul propriu şi personal şi dacă mă regăsesc în acest cuplu. Restul nu contează”, a mai spus Corina Drăgulescu. Jumătatea multiplului campion mondial la gimnastică a adăugat că nu se consideră o persoană curioasă şi nicidecum geloasă.

Corina şi Marian Drăgulescu alcătuiesc un cuplu de 8 ani


„Nu caut nici în telefonul lui posibile mesaje, nici pe adresele de mail sau facebook, pentru că nu vreau să găsesc. Nu sunt geloasă. Dacă ar fi să aflu că este infidel depinde de cum aş afla. Dacă ar fi o criză de sinceritate de-a lui şi ar simţi nevoie să-mi povestească un anume lucru sau dacă văd efectiv sau dacă un personaj de sex feminin mă sună să-mi relateze lucruri. Aş reacţiona diferit în cele trei situaţii şi cred că aş gestiona problemele astfel încât, în primul rând să-mi fie mie bine”, a mai spus Corina.

La câteva luni după ce Corina a început o relaţie de iubire cu Marian, în presa tabolidă au apărut mai multe fotografii incendiare care o prezentau pe noua cucerire a gimnastului, după divorţul de Larisa, în ipostaze incendiare. S-a afirmat atunci despre Corina că este o expertă a videochat-ului. La opt ani distanţă, Corina a vorbit deschis despre acel episod.

Cei doi soţi se iubesc necontenit

„Într-adevăr mie mi-au apărut nişte imagini vechi în nişte ipostaze care erau de natură intimă. Fotograful de ocazie era un fost iubit care nu ştiu dacă a făcut acest lucru pentru a se răzbuna sau pentru a câştiga nişte bani. La momentul respectiv Marian vindea foarte bine. Atunci s-a intuit că aş fi făcut videochat, dar nu este aşa. Până a-l cunoaşte pe Marian am avut şi alte relaţii iar una dintre persoanele cu care eu am avut de-a face mi-a făcut acele poze pe care ulterior le-a publicat. Dacă aş fi făcut videochat, mi-aş fi asumat acest lucru. Nu am nimic de asucuns”, a mai precizat ea

Îşi doreşte o fetiţă. Marian abia aşteaptă!


Corina şi Marian nu au copii. Dar vor lucra serios la acest capitol, după Olimpiada de la Rio, de anul viitor. „Avem deja planul făcut. Eu îmi doresc o fetiţă. El cred că zice la fel ca mine, dar să fie sănătos. Eu mi-am dorit să am o sarcină cât de cât uşoară, pe cât se poate şi să mă implic în creşterea copiilor mei. Eu am nevoie de Marian care să fie lângă mine atunci când vom avea un copil. Eu nu vreau să fiu o mamă eroină. Vreau să fiu o mamă lejeră. Ne vom gândi serios să concepem un copil, după Olimpiada de la Rio, când Marian va renunţa defintiv la sportul de performanţă.Nu va mai concura”, a încheiat Corina.

Citeşte şi:

Larisa Drăgulescu şi-a scos silicoanele la plajă! Imaginea asta a ridicat tensiunea bărbaţilor

Fericire în casă nouă! Larisa Drăgulescu a devenit proprietara unei locuinţe de invidiat!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro