Cornel Galeş a pornit un scandal monstru cu femeia care practică un ritual la mormântul Ilenei Ciuculete! A provocat pagube

+4 click pentru
galerie

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie. Ea a fost căsătorită cu Cornel Galeşi şi are doi băieţi din prima căsătorie cu Valeriu Sfetcu.

Soţul Ilenei Ciuculete e foc şi pară pe femeia care susţine că e o fană înrăită a regretatei artiste şi care a provocat pagube la locul de veci al acesteia, după ce spălat piatra de mormânt cu o soluţie puternică. Mai mult, Cornel Galeş şi admiratoarea cântăreţei de muzică populară au vorbit la telefon şi şi-au spus vorbe grele, ajungându-se chiar la ameninţări cu poliţia.

Fana Ilenei Ciuculete a obţinut numărul de telefon al lui Cornel Galeş, după ce s-a aflat ce ritual de distrugere face la mormântul şi au purtat o discuţie aprinsă.

Potrivit unor surse, Cornel Galeş a fost foarte surprins când a fost sunat de femeia care a provocat pagube la mormântul Zânicii sale, mai ales că tonul folosit de aceasta nu era deloc unul calm. Când a tras-o la răspundere pentru faptele sale, fana Ilenei Ciuculete a spus că a făcut totul pentru că are dreptul şi pentru că Zânica e o cântăreaţă româncă.

Văduvul a mai declarat că soluţia folosită a distrus piatra de mormânt, dar şi unul dintre brăduţi, pentru că femeia a aruncat o parte din apă la rădăcina copacului şi s-a uscat. Cornel Galeş a spus că a ameninţat-o cu poliţia dacă va continua să practice acel ritual de distrugere şi pângărire a unui loc de veci. Auzind de oamenii legii, fana Ilenei Ciuculete a tăcut mâlc.

Cornel Galeş a rămas văduv în martie 2017. În acea zi, Ilieana Ciuculete s-a stins din viaţă pe patul de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Apoi, Galeş a fost în centrul mai multor scandaluri cu cei doi băieţi ai artistei, Mugurel şi Cristi Sfetcu.

Regretata cântăreaţă de muzică populară Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Cântăreaţa s-a născut pe 20 septembrie 1952.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro