Cornel Galeş a răbufnit: "Da, am înşelat-o pe Ileana. Ea ştia". Ce spune despre relaţia cu blonda Vivi

Cornel Galeş © spynews

Cornel Galeş a decis să spună lucrurilor pe nume. Soţul regretatei Ileana Ciuculete a recunoscut într-o emisiune TV că a înşelat-o, însă susţine că artista ştia ce se petrecea.

Cornel Galeş a vorbit pe larg despre ceea ce se întâmplă acum în viaţa lui. Soţul regretatei artiste susţine că alături de blonda Vivi are o relaţie, însă este una profesională.

"Da, am înşelat-o pe Ileana. Ştia Ileana. Da, am o relaţie cu doamna Viviana. (...) Eu sărut mâna femei ca un gest nobil. O cunosc pe Viviana de câteva luni. Am cunoscut-o mai târziu, după moartea Ilenei. Când problemele s-au acutizat mai multe femei au sărit să mă ajute. Se spunea că nu pot să mă întreţin, că nu am nimic de lucru", a spus Cornel Galeş într-o emisiune TV.

"Eu la ora actuală nu credeam că mai există femei aşa de puternice. Viviana este o femeie extraordinară, foarte pregătită profesional şi sentimental, cu toate că a trecut prin multe. Are o fetiţă minunată. Nu este căsătorită, este divorţată. Este o femeie de afaceri fantastică care m-a echilibrat psihic extraordinar de bine", a mai spus Cornel Galeş.

Cornel Galeş a rămas văduv la 14 martie 2017. În acea zi, Ilieana Ciuculete s-a stins din viaţă pe patul de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Apoi, Galeş a fost în centrul mai multor scandaluri cu cei doi băieţi ai regretatei artiste, Mugurel şi Cristi Sfetcu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro