Cornel Galeş, devastat la mai mult de o lună de la moartea Ilenei Ciuculete. În ce stare a ajuns: "A slăbit foarte tare, suferă enorm de mult"

Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş © Facebook

Moartea Ilenei Ciuculete i-a afectat enorm de mult pe toţi românii, dar mai ales pe Cornel Galeş, cel care i-a fost soţ. Potrivit celor povestite de Elena Merişoreanu, bărbatul este şi acum devastat şi vrea să se retragă pe muntele Athos.

A trecut mai mult de o lună de când marea artistă s-a stins din viaţă, dar nu a dispărut nici măcar o secundă din sufletul soţului ei. Acesta se simte foarte rău de când a rămas singur şi a ajuns într-o stare care îngrijorează pe toată lumea.
"40 de zile sufletul stă pe Pământ, se duce pe la cei dragi. Tocmai vorbeam cu Cornel şi îi spuneam <<Mă, o simt tot timpul în casă>>. El a slăbit foarte tare, suferă enorm de mult. Cred că sunt cele mai triste zile pentru el şi vor fi în continuare. Cornel nu poate să creadă că Zânica lui nu mai e, dar nici mie", a declarat Elena Merişoreanu la Antena Stars.

Cântăreaţa de muzică populară a mai vorbit despre dorinţa lui Cornel Galeş de a se retrage pe muntele Athos pentru a avea linişte: "M-a sunat preotul care a fost şi la înmormântare, de la muntele Athos: <<Probabil Cornel o să vină să se relaxeze>>".

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie
Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro