Cornel Galeș, înțelegere de ultim moment cu fiii Ilenei Ciuculete! De ce a făcut un asemenea gest

+2 click pentru
galerie

Cornel Galeș a decis să facă un gest care, cu siguranță, înseamnă enorm pentru el și pentru memoria Ilenei Ciuculete. Și, evident, pentru asta a ajuns la o înțelegere de ultim moment cu fiii Ilenei CIuculete.

Mai exact, spun sursele noastre, Cornel Galeș a decis să facă pentru fiii defunctei sale soții ceea ce a făcut, în ultimi ani, pentru Ileana Ciuculete. Mai exact, el vrea să îi impresarieze și să îi ducă pe culmile succesului. Mai mult, el le-a prezentat deja planul de afaceri, inclusiv pe parte financiară, Cornel mulțumindu-se cu maximum 25% din încasările pe care aceștia le vor face din muzica Ilenei CIuculete.
Explicația pentru gestul lui, ne-a mai dezvăluit sursa citată, este una de natură să impresioneze. ”Cornel vrea să fie, acum, ca un tată pentru cei doi copii ai Ilenei Ciuculete. Ei și-au pierdut mama și Cornel speră să îi ajute și pe ei să treacă peste acest lucru și să o înlocuiască, așa cum va putea. Cornel spune că doar în acest fel simte că face ceva pentru memoria ”Zânicii” lui”, ne-a mai spus sursa citată.
Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie
Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit. Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete, spuse pe patul de moarte. ”La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei pentru că eu i-am iertat”, i-a spus Ileana Ciuculete soțului ei, Cornel Galeș.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro