VIDEO / Cornel Galeş, mărturie ŞOC în plin scandal! "Niciodată nu mă voi recăsători! N-am fost nici la masaj erotic!"

Cornel Galeş © Foto: Spynews

Cornel Galeş a fost văzut zilele trecute în compania unei femei blonde. Acum a anunţat în mod ironic că şi-a refăcut viaţa. 

SPYNEWS l-a surprins pe soţul regretatei Ileana Ciuculete alături de o blondă, la câteva luni de la moartea artistei. 

În plin scandal, Cornel Galeş a tratat subiectul cu lejeritate şi a explicat că el niciodată nu se va căsători. A spus că din viaţa sa fac mai multe femei.  

"Da, mi-am refăcut viaţa, urmează botezul! Nu e nevoie să vorbim aici, într-un loc public! Ce să fac dacă din viaţa mea fac parte mai multe femei, mai mulţi bărbaţi! Sunt un om activ. (...) Eu o să vin în instanţă cu facturi de la fisc, facturi fiscale. Eu lucrez pe bune. Că mai sunt şofer, că mai spăl podele. Fac totul pe facturi fiscale. Nu fac nimic. Mă întâlnesc cu femei foarte multe. (...) Este un psihoterapeut care mă ajută să rezist. Eu mă lupt săracul, să trăiesc pe pământul ăsta. (...) Eu nu sunt divorţat. Când o să fie vorba de o căsătorie, o să fiţi primii pe care îi anunţ. Copiii o să se trezească la realitate cândva. Eu am făcut tot ce am putut. O să fac un apel către fosta mea socră. Mai curg cele 360 de miligrame de la mine de sânge, donate că era nevoie? Să spună adevărul şi să nu mă mai acuze aiurea. Eu încă o mai iubesc. (...) Nu ştu unde este aurul Ilenei Ciuculete. A fost vândut acum 3 ani de zile. (...) Problema cu sărutatul vă rog să o aduceţi la regimul care este. Eu sunt fotografiat într-o pătrăţică şi nu e nimic concret. Voi fi singur întotdeauna. Niciodată nu mă voi căsători. Spre jena mea încă nu am fost nici la masaj erotic. S-ar putea să merg. Te iubesc, Cristi. Mugurel sunt mai rezervat. Dar vă aştept să vorbim." a spus Cornel Galeş pentru "Agenţia Vip". 

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit. Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete, spuse pe patul de moarte. ”La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei pentru că eu i-am iertat”, i-a spus Ileana Ciuculete soțului ei, Cornel Galeș.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro