Cornel Galeș, șocat de ce a găsit la mormântul Ilenei Ciuculete! Nu i-a venit să creadă când a aflat ce s-a întâmplat

+5 click pentru
galerie

Cornel Galeș © Sursa foto: spynews.ro

La aproape 5 luni de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş a avut un şoc când a mers la cimitir.  Cavoul regretatei artiste de muzică populară a fost "deranjat" de o fană, iar piatra funerară ar fi spălată constant cu o substanţă necunoscută.

Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, este cel care se ocupă de locul de veci al artistei, de la cimitirul Străulești.

Soțul Ilenei Ciuculete ar fi avut parte de un șoc când a mers la mormântului ”zânicii” lui și ar fi găsit unul dintre brazii pe care i-a plantat uscat într-un mod subit. Se pare că la mormântul Ilenei Ciuculete ar veni o fană, tocmai din Călărași, aceasta ar petrece acolo timp, iar din când în când îi spală piatra cu o soluție necunoscută.

Cornel Galeș ar găsi de fiecare dată când se duce acolo lucrurile așezate total diferit de cum le-a pus el. Se pare că oamenii care păzesc cimitirul i-au spus lui Cornel Galeș despre femeia cu pricina.

Cornel Galeş a rămas văduv la 14 martie 2017. În acea zi, Ilieana Ciuculete s-a stins din viaţă pe patul de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Apoi, Galeş a fost în centrul mai multor scandaluri cu cei doi băieţi ai regretatei artiste, Mugurel şi Cristi Sfetcu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro