Corneliu Vadim Tudor sare la gâtul nevestei lui Sergiu Nicolaescu: "E o văduvă abuzivă! Se purta urât cu el, îl înjura!"

+2 click pentru
galerie

Corneliu Vadim Tudor s-a declarat de la bun început împotriva incinerării lui Sergiu Nicolaescu. Acum, când s-a aflat că marele regizor a lăsat şi testamentul care spune că acesta vroia să fie înmormântat conform datinilor creştineşti, acesta sare la gâtul Danei Nicolaescu, soţia regretatului regizor.
 
Corneliu Vadim Tudor este foc şi pară pe soţia regretatului regizor Sergiu Nicolaescu. Europarlamentarul a fost invitat, astăzi, în emisiunea "Acces Direct" unde a susţinut că Dana Nicolaescu a impus incinerarea regizorului.

"O văduvă abuzivă a impus să fie incinerat. Această Dana Nicolaescu se purta urât cu el, îl înjura. Ea nu a respectat testamentul, acolo nu este o chestiune facultativă. El, Sergiu, imperativ a cerut ca el să fie înhumat creştineşte. El mă suna uneori de 4 ori pe zi pentru că trebuia să facem fimul, sunt convins că el i-a zis soţiei să îl înmormânteze creştineşte, alături de părinţii lui. El îşi diviniza părinţii", a mărturisit Corneliu Vadim Tudor în emisiune.

Ba mai mult, europarlamentarul s-a oferit să o ajute şi pe sora  lui Sergiu Nicolaescu. "Sunt alături de Iolanda Nicolaescu. Am zis că îi dau eu bani de medicamente", a spus politicianul.

Foto: Captură A1

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro