Coşmarul Mariei Ghinea: a fost împuşcată în cap de propriul soţ, a pierdut 4 litri de sânge şi i-a fost extirpat un fragment din creier

+2 click pentru
galerie

Maria Ghinea a avut o viaţă de coşmar alături de fostul soţ. Vreme de 8 ani, cântăreaţa de muzică populară a fost stâlcită în bătaie, iar, într-un moment de gelozie extremă, bărbatul a împuşcat-o în cap.

Cu lacrimi în ochi şi vizibil afectată, Maria Ghinea a povestit, astăzi, în exclusivitate pentru "Acces Direct", cum a ajuns să fie împuşcată în cap de fostul soţ. În urma nefericitului eveniment la care a fost martor şi fiul ei, artista a pierdut patru litri de sânge, i-a fost extirpat un fragment de opt centimetri din creier şi trei luni nu a putut să vorbească sau să se mişte. În mod miraculos, după luni de chin, artista şi-a revenit, dar a rămas cu sechele.

"Nu mai merg singură la evenimente. La emisiuni vin mereu însoţită de cineva. Când merg pe stradă mă uit de fiecare dată în spatele meu de frică să nu fie cineva" , a declarat cântăreaţa, cu lacrimi în ochi. Maria Ghinea a ţinut să precizeze că a avut mare noroc cu părul lung pe care îl are, pentru că altfel glonţul tras de fostul soţ ar fi ucis-o.

Foto Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro