Cosmina Păsărin dezvăluie secretul siluetei perfecte! Cum arată meniul zilnic al vedetei

Are o siluetă şi un tonus de invidiat, dar nu face eforturi pentru asta. Cosmina Păsărin (30 ani) nu ţine dietă, nu se abţine de la nimic atunci când vine vorba de mâncare, dar are câteva reguli de la care nu se abate niciodată. Care sunt acestea şi cum arată meniul ei zilnic, ne spune chiar ea.

"Din meniul zilnic nu lipsesc salatele, consum supe și ciorbe de 2-3 ori pe săptămâna, mănânc mult peşte la cuptor (somon,doradă), pui și carne de vită, prepate tot la cuptor sau pe grătar, brocoli, conopidă (călite foarte puțin) mâncăruri gătite (de cartofi,fasole verde). Brânza este un aliment la fel de prezent în acest meniu, consum pâine neagră, graham și lipie, dar nu mai consum de multă vreme carne de porc.

Nu am reușit niciodată să țin vreo cură și nici nu mi-am făcut prea multe probleme în acest sens pentru că nu am probleme cu greutatea. Am ajuns la concluzia că mai bine ar fi să fac mișcare, să beau mai multă apa în loc să consum băuturi carbogazoase, am înlocuit pâinea albă cu cea neagră, nu mă ating de chips-uri, sticks-uri, biscuiţi, și m-am apucat foarte serios de sport. Fac aerobic, tae-bo, jogging sau alergat pe bandă în sală de sport. Am mâncat mereu tot ce am vrut  și  când am vrut, dar am avut grijă să fac tot timpul sport pentru a nu pierde controlul situației", a declarat Cosmina pentru spynews.ro.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro