Cosmina Păsărin jură că nu are nicio operaţie estetică. O credeţi?

Are o siluetă de invidiat, trăsături frumoase şi jură că e naturală din cap până-n picioare. Cosmina Păsărin e mulţumită de tot ce i-a oferit mama natură, nu a apelat niciodată la chirurgia estetică şi nici nu are de gând să o facă. Cel puţin deocamdată!

"Nu am apelat nicodată la vreo operaţie estetică și nu știu dacă aș vrea să fac astfel modificări peste câțiva ani, dar știu sigur că acum nu îmi doresc și nici aș avea curajul necesar pentru o intervenție chirurgicală. Consider că nu am nevoie de astfel de ajustări și mă bucură acest lucru. Îmi asum și defectele fizice fără a avea vreo problemă. Apreciez frumusețea feminină naturală  atât de mult încât nu prea aș avea cum să cad în extremă cealaltă. Sunt de acord cu intervențiile care trebuie făcute în acest sens doar atunci când este neapărată nevoie ,altfel nu le înțeleg rostul", a spus Cosmina Păsărin (30 ani) pentru spynews.ro.

Dacă va ajunge sau nu pe mâna esteticianului, timpul o va demonstra. Până atunci, Cosmina adoptă un stil de viaţă sănătos, în care sportul e rege.

"Fac sport ori de cate ori am ocazia şi cred ca acest lucru este cu adevarat important!! Sportul îmi menţine organismul în formă , îmi echilibrează viata şi imi dă o stare psihica foarte bună", a adăugat vedeta.


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro