Costi Ioniţă vrea să-i aducă pe români pe calea cea dreaptă! Uite ce şi-a propus să facă! Are vreo şansă?

Costi Ioniţă şi-a propus un nou proiect pentru România: vrea să răspândească spiritualitatea în ţară! De când s-a apucat de yoga, artistul a devenit un alt om şi are alte concepţii de viaţă.

Vedeta şi-a postat pe pagina sa de facebook un nou proiect în care vrea să promoveze adevăratele valori ale României şi să răspândească spiritualitatea printre români. Deşi este mai tot timpul în preajma femeilor frumoase, producătorul nu uită de partea sufletească. "Am un vis pentru România şi anume: să redevenim flacăra spiritualităţii pentru întreaga Umanitate(aşa cum am fost o dată), pentru această Planetă, numită Pământ!", a scris artistul.

Costi este hotărât cu acest proiect şi vrea să arate fanilor care sunt motivele pentru care trebuie să ne mândrim cu sângele nostru de român."Dragii mei fraţi Români! Scopul deschiderii acestui proiect este acela de a ne cunoaşte mai bine, de a ne recâştiga încrederea în noi ca şi urmaşi al unui popor străvechi, care cândva era leagănul spiritualităţii şi civilizaţiei Europene, poate chiar al întregii planete. Trebuie sa fim mandri că suntem români din foarte multe motive, motive pe care le voi expune pe aceasta pagină, de acum încolo. Este necesar să ne readucem aminte cine suntem ca NEAM, să ne cunoaştem, plecând de la istorie, de la istoria cea adevarată, nu cea impusă de-a lungul timpului de către conducători slabi, ignoranţi sau cu interese meschine. Nu avem dreptul de a ne lăsa călcaţi în picioare sau batjocoriţi de nimeni care încearcă acest lucru", a mai precizat artistul.

Producătorul muzical vorbeşte din ce în ce mai des despre energii spirituale şi mentalităţi care nu aveau nici o legătura cu vechiul Costi Ioniţă, semn că artisul şi-a găsit pacea interioară.

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro