Declaraţii BOMBĂ! Cream nu îşi lasă fiul să îşi vadă tatăl! În războiul dintre ea şi fostul partener de viaţă intră un personaj cheie!

În război cu fostul ei iubit, Cream face eforturi disperate să-şi ţină copilul, cetăţean american, în România. În scandalul dintre ea şi Jeremy intră şi unchiul lui Noah, copilul artistei, care face dezvăluiri incendiare despre cântăreaţă.

Jonathan spune că fosta Cream nu îi permite fostului său partener de viaţă să îşi vadă copilul, ba chiar a dispărut cu un inel foarte scump. "Numele meu este Jonathan Lewis şi sunt unchiul lui Noah! El este singurul meu nepot! Noah este singurul copil al lui Jeremy, iar mama lui este Claudia (n.r Cream). Claudia l-a luat ilegal pe copil din State şi l-a dus în România. A trecut un an jumătate de când nu l-am văzut pe Noah şi nici nu ştim nimic de Claudia. Ea l-a cunoscut pe fratele meu (n.r Jeremy) în anul 2009, iar copilul a venit pe lume în anul 2012. Cât ea a locuit în LA şi Las Vegas, părinţii mei au ajutat-o atât pe Claudia cât şi pe sora ei, Paula. Atunci când ea s-a mutat aici a vrut să înceapă o carieră în muzică, fratele meu l-a contactat pe vărul nostru care lucrează în muzică, el a scris melodii pentru ea. Când fratele meu (n.r Jeremy) şi Claudia le-au spus părinţilor că se logodesc, mama mea i-a dat ei un inel pe care îl avea de 40 de ani, de la tatăl meu, cu diamante, dar înţelegerea a fost ca ea să îi dea înapoi acel inel şi să ajungă la cele două gemene pe care le am eu. Claudia a furat inelul mamei şi a plecat în România şi nici nu a plătit pentru serviciile bijutierului la care îşi dusese inelul pentru a pune câteva diamante în plus pe el. Când ne-a spus că nu se mai întoarce în State, ne-a distrus", a declarat bărbatul.

Jonathan mai spune că ei au rugat-o în nenumărate rânduri pe cântăreaţă să îi permită lui Jeremy să îşi vadă copilul, dar ea a ignorat doleanţelor lor. "Am implorat-o să ne lase să îl vedem pe Noah pe Skype, în poze, sau măcar să-l lase pe băieţel să îşi vadă tatăl. Nici măcar de ziua lui de naştere sau de ziua tatălui nu l-a lăsat pe cel mic să îşi vadă părintele. Nu a răspuns rugăminţilor noastre. Fratele meu îi trimitea haine şi jucării lui Noah, cea mai recentă a fost pe data de 16 septembrie, iar pachetele au fost ridicate de Claudia, dar nu ne-a dat niciun răspuns. Victima adevărată în această poveste este Noah. Claudia spune că îşi iubeşte fiul şi cu siguranţă o face, dar nu este corect că nu îl lase pe fratele meu să îşi vadă copilul. Noi nu am vrut niciodată să îl separăm pe copil de mama lui, dar nu înţelegem cum poate să fie atât de crudă şi să îl priveze pe băiat de tatăl sau şi de familia noastră. Tot ceea ce vrem este ca Jeremy să poată să îşi îndeplinească atribuţiile de părinte şi să poată avea şansa ca Noah să îşi cunoască familia. Părinţii mei sunt oameni buni, imaginea pe care încearcă ea să le-o creioneze este greşită. Îl vrem pe Noah înapoi, asta este tot. Vă rog ajutaţi-ne, ceea ce Claudia face este GREŞIT!", a mai spus Jonathan Lewis, unchiul băieţelului Claudiei.

Ar putea să rămână fără copil

Cream ar putea rămâne însă fără Noah dacă tatăl copilului, Jeremy Lewis, va reuşi să demonstreze că artista a răpit copilul. Potrivit Convenţiei de la Haga care reglementează aspectele privitoare la răpirea unui copil de către unul dintre părinţi(Convention of 25 October 1980 on the Civil Aspects of International Child Abduction, la care România este parte din 1993) dacă Lewis se va adresa autorităţilor americane şi acestea în colaborare cu autorităţile române ar putea obţine de urgenţă întoarcea micuţului în braţele familiei paterne.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

EXCLUSIV! Cream pierde copilul! Scenariu de coşmar pentru artista acuzată că şi-a răpit băieţelul

Cream, de la agonie la extaz! A divorţat, apoi a intrat în depresie! Cum a reuşit să depăşească acest moment?

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro