Credeați că a scăpat de probleme? O vedetă de la noi, surprinsă în ipostaze HORROR! Tenul ei este praf și nici fonul de ten nu mai poate să ascundă ”gropile”

Este una dintre vedetele care, de fiecare dată când apare pe scenă reușește să întoarcă privirile spre ea, corpul ei fiind, fără discuție, unul mai mult decât apetisant. Cu toate acestea, în ciuda unor eforturi incredibile, cântăreața nu reușește să scape de acneea care îi dă bătăi de cap cumplite de ani de zile.Și, chiar când spunea că a scăpat de problemă, iată că, de fapt, situația este... și mai rea.

Raluka a dus o luptă crunta ani buni cu o acnee severă care îi acaparase toata fața. A scăpat, într-un final, spune ea, însă a rămas cu găuri și semne inestetice pe care, din păcate, nici cu fond de ten nu le mai poate acoperi. Dar, măcar de ar fi așa...

Pentru că, de curând, cântăreața care se poate lkăuda cu un trup de zeiță, a apărut, în public, la un concert, iar situația tenului ei pare să fi scăpat, din nou, de sub control, reapărând coșurile. Iar la coșurile ei se mai adaugă și gropile pe care acneea i le-a provocat, tenul ei fiind, din păcate, un adevărat dezastru.


Și, în ciuda stratului gros de fond de ten și a fardurilor de bună calitate, a eforturilor incredibile de a-și ascunde defectele și urmele pe care le-a făcut acneea, totul pare să fie în zadar pentru fromoasa Raluka, vedeta fiind deja disperată din cauza acestui lucru.

Citește și:

Raluka este însărcinată? Apariţia care dă de bănuit

Cântăreaţa Raluka, topless! Imaginea a ajuns pe internet

VIDEO Cu ce costum obscen a sărit Raluka la "Splash!" Te va surprinde imprimeul ăsta


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro