Credeam că numai femeile au dramele astea! Un bărbat celebru e disperat că nu-l ia și pe el cineva de soț!

În urmă cu câțiva ani, tatăl lui a murit, răpus de un cancer cumplit. Dar, înainte de a muri, acesta i-a ”trasat” lista cu ultimele sale dorințe. Iar celebru actor este, în aceste momente, frustrat la maximum pentru că nu îi poate îndeplini ultima dorință a tatălui, iar acum, pentru prima oară, a vorbit despre acest lucru.

Augustin Viziru este unul dintre cei mai cunoscuţi actori al noului val. Cu toate acestea, dacă în plan profesional lucrurile merg binișor, în plan personal, dezastrul este aproape. Cu atât mai mult cu cât nu îi poate îndeplini dorința tatălui, exprimată chiar pe patul de moarte.
După o căsătorie eşuată, cu Oana Mareş, Augustin este în momentul de faţă un bărbăt singur, care aşteaptă ”marea provocare”. În cazul în care se va căsători el vrea să îndeplinească una dintre ultimele dorinţe ale tatălui său, Petre Viziru, mort în urmă cu câţiva ani, ca urmare a unui cancer pulmonar.

Petre, tatăl lui Augustin Viziru, a fost ca o icoană pentru cunoscutul actor

Mai exact, chiar înainte de a muri, Petre Viziru i-a transmis fiului său mai mic, Augustin, o rugăminte pe care Spynews.ro a aflat-o în exclusivitate. „Tata mi-a transmis o rugăminte cu ceva timp înainte de a se prăpădi. Mi-a spus că atunci când va fi să mă căsătoresc să fac petrecerea la un anumit restuarant din zona Tei, unde lui îi plăcea să meargă alături de mama. Degeaba îl încurajam spunându-i că o să fie totul bine. A presimţit că va muri. Este o dorinţă pe care i-o voi îndeplini, dar, deocamdată, sunt un bărbat singur  în privinţa obligaţiilor familiale. Sper să găsesc şi eu o fată cu care să mă căsătoresc”, a explicat Augustin Viziru pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

Cel mai nou cuplu din showbiz! Maria Marinescu şi Augustin Viziru au fost surprinşi în ipostaze tandre

Augustin Viziru a fugit din ţară! A fost convocat de urgenţă de Lucian! Fraţii strâng rândurile pentru că...

Augustin Viziru, îndrăgostit lulea de noua iubită! Nu se pot abţine nici în public!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro