Atenție!
Conținut pentru adulți!

Crina Matei, din nou goală în revistele pentru bărbaţi? Ce pretenţii ridică actriţa pentru a renunţa la haine

foto: facebook

Crina Matei a făcut furori cu pictorialul din "Playboy" realizat în urmă cu 12 ani. Actriţa mărturiseşte că ar renunţa din nou la haine, dacă i se îndeplinesc anumite condiţii.

Crina Matei este una dintre cele mai frumoase femei din România. Actriţa a mărturisit că deşi are spectacole destule, preferă să aibă şi alte activităţi, care să-i permită să-şi aleagă spectacolele în care joacă.

Astfel, Matei mărturiseşte că ar repeta experienţa din 2003, când a pozat sexy într-o revistă pentru bărbaţi. Aceasta spune însă că ar trebui să existe anumite condiţii în care ar repeta experienţa de acum 12 ani.

„În 2003 am pozat în «Playboy» şi, dacă s-ar mai repeta aceleaşi condiţii profesionale şi ar exista o motivaţie foarte bine justificată, aş sta şi m-aş gândi foarte serios să repet figura. Fiind actriţă, mă pot lovi de foarte multe situaţii şi atunci tot ce înseamnă zonă de pudibonderie nu o acopăr cu un «nu» categoric”, a declarat Crina Matei pentru ziarulring.ro.

Citeste si:

Crina Matei se mărită? Vezi cine i-a pus inelul pe deget

"Eu nu am fost măritată şi nici nu mă mărit!" Vezi ce vedetă a fost încolţită de a ajuns să strige în gura mare aceste lucruri

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro