Cristea încă mai suferă după Bianca: a păstrat inelul purtat de fosta lui iubită! Vezi ce reacţie a avut când a fost întrebat de nunta roşcatei!

+2 click pentru
galerie

Se spune că adevărata dragoste nu poate fi ştearsă atât de uşor din suflet. Aşa se întâmplă şi în cazul lui Adrian Cristea. Fotbalistul încă păstrează amintirile cu Bianca Drăguşanu chiar la el acasă.

Prezent la un eveniment  monden din Bucureşti, fotbalistul i-a transmis un mesaj Biancăi Draguşanu care se va căsători în curând cu Victor Slav.

“Casă de Piatră! Sper să aibă puterea să fie fericită”, a spus, înghiţând în sec, "Prinţul". Întrebat de reporterul SpyNews.ro de inelul pe care i l-a dăruit Biancăi pe vremea când formau un cuplu fericit, Adrian a recunoscut senin că bijuteriile au rămas la el, şi nu la roşcată.

“Da, sunt la mine. Amandouă. Lucrurile frumoase le pastrezi.”a spus Cristea.

 Fotbalistul recunoşte ca nu are momentan o iubită şi nici nu are de gand să îşi caute prea curând perechea.
“Nu caut pe nimeni, nu sunt la vânătoare, chiar am o viaţă liniştită”, a declarat "Prinţul".

Bianca şi Cristea s-au iubit cu năbadăi timp de 3 ani de zile şi au pus capăt relaţiei în anul 2012. Povestea lor de dragoste a fost presărată cu nenumărate certuri dar şi împacări, însă, după cum a declarat şi Prinţul, viaţa merge înainte cu bune şi cu rele.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro