Cristi Borcea este audiat la DNA!

Cristi Borcea a fost adus la DNA pentru audieri în dosarul în care este anchetat de dare de mită către o judecătoare pentru a obține achitarea sa și a celorlalți inculpați din dosarul Transferurilor, scrie Antena 3.

Dinamovistul se află de aproape doi ani în arest după ce a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni pentru înşelăciune, în dosarul Transferurilor.  Din luna noiembrie a anului 2015, Cristi Borcea se află în Arestul Central al Capitalei.

Se zvoneşte că o să fie tată din nou

De curând, între Alina Vidican și Cristi Borcea pare să fi intervenit o ruptură greu de surmontat, motivul fiind anunțul făcut de Valentina Pelinel cu privire la faptul că va deveni mama unui băiețel, fără să numească însă explicit cine este tatăl viitorului ei bebeluș. Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu şi s-a speculat în ultima vreme că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion, iar de curând a dat marea veste şi anume faptul că o să fie mămică de băiețel.

Sursă foto spynews

Citeşte şi

Confidenta Valentinei Pelinel spune TOT: "Are şanse mari să rămână cu Borcea. Copilul e făcut din dragoste"

Cristi Brancu face noi dezvăluiri în cazul sarcinii Valentinei Pelinel. Ce le-a interzis Cristi Borcea tuturor femeilor din viaţa lui

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro