Cristi Borcea, GENEROS din cale afară cu Alina Vidican! Cadou URIAȘ pentru timișoreancă

+4 click pentru
galerie

De cele mai multe ori, pentru a avea liniște, banii sunt un mijloc perfect pentru a o obține. Iar Cristi Borcea, pare-se, știe cel mai bine acest lucru, el reușind, fără prea mari eforturi, să rezolve problemele pe care le-ar putea avea cea de-a doua soție a lui, cea de care a și divorțat anul trecut.

Mai exact, spun surse apropiate Alinei Vidican, timișoreanca nu a renunțat la ideea de a face afaceri în România fără să fie recompesată pe măsură. Și, dacă ea a acceptat să renunțe la orice pretenție legată de România și de afacerile de aici în schimbul sprijinului pe care fostul ei soț i l-ar oferi pentru a dezvolta un business peste Ocean, la Miami, nu a făcut-o fără să se asigure că va avea resursele financiare necesare. Așa că, pare-se, a primit un adevărat ”cadou”, suma fiind una din șase cifre, adică undeva în jurul a 100.000 de euro, pentru a nu mai deranja, fără un motiv cât se poate de serios - problemele legate de copiii lor fiind ”trecute” în înțelegere-, liniștea lui Cristi Borcea și pentru a avea, evident, cele necesare afacerii ei.
”Este pe ultima sută de metri cu pregătirea afacerilor din Miami, iar sprijinul lui Cristi și l-a asigurat când a renunțat la toate lucrurile legate de România, în favoarea Valentinei, actuala parteneră de viață a fostului ei soț. Știa că oricum nu poate duce acest război, dar a încercat și a reușit să profite puțin”, ne-a spus sursa citată.
Un divorț dificil
Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului trecut, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. După aproape un an în care au tot negociat despărțirea, Cristi Borcea este un bărbat liber să-şi refacă viaţă. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în "Dosarul transferurilor".
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri din lumea întreagă te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro