Cristi şi Andrada de la "Mireasă pentru fiul meu" au vrut să dea bine în fotografie, dar un alt detaliu a atras atenţia! Despre ce este vorba

Cristi şi Andrada, doi dintre foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Deşi gurile rele s-au grăbit să spună că relaţia lor nu o să meargă, cei doi demonstrează din plin că iubirea este mai mare ca niciodată.

Cei doi amorezi se răsfaţă şi îşi fac declaraţii de dragoste cu fiecare ocazie pe care o au. De curând, Cristi şi-a surprins iubita cu un tricou pe care a imprimat o poză cu ei în care se sărută. "Eu le doresc să îi ţină toată viaţa! Uite că a rezistat iubirea lor şi afară! Mulţi nu le dădeau şanse", au fost doar câteva dintre mesajele primite de la internauţi.

Cei doi radiază de fericire, dar un alt detaliu atrage atenţia. Pe faţă, Cristi are câteva semne care par a fi lovituri. Dacă sunt sau nu, ori acestea se datorează editării excesive ale acestei imagini rămâne de văzut.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au dat frâu liber pasiunii, în direct! Nu au ţinut cont de cei prezenţi şi s-au sărutat cu foc

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu", dezvăluiri sincere despre viaţa lor de cuplu! De ce nu a fost de acord mama blondei cu relaţia lor?

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro