Cristian Boureanu a anunţat cu surle şi trâmbiţe: "Iubita mea..."

foto: facebook

Cristian Boureanu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de tânăra lui iubită, Laura Dincă. Fostul politician este îndrăgostit nebuneşte de fata de numai 18 ani şi se bucură ca un copil de fiecare reuşită a acesteia, oricât de mare sau de mică ar fi.

Cristian Boureanu este mândru de femeia pe care a ales-o să-i stea alături. Fostul politician apreciază eforturile tinerei de a-i fi o consoartă bună şi nu ratează ocazia de a-i lăuda rezultatele.

De curând, Boureanu a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu el ţinând în mână un polonic, pregătit să se înfrupte din mâncarea pregătit de... iubita lui. Fostul politician a anunţat cu surle şi trâmbiţe că iubita lui de 18 ani a "marcat" prima ei ciorbă.

"Iubita mea a făcut azi prima ei ciorbă! Suuuupeeer borş! Yaammm Yammm yaammm! Mulţumesc, baby. La mai multe!", a anunţat Boureanu mândru de realizarea partenerei lui de numai 18 ani.

(foto: facebook)

După divorţul de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu a avut aventuri cu mai multe domnişoare, însă în urmă cu aproape un an s-a oprit la Laura, o tânără de numai 18 ani, care pare să-i fi cucerit inima.

Citeşte şi:

PUBLICITATE

Uite la ce bunăciune a poftit Boureanu înainte de divorț! Imagini interzise minorilor și cardiacilor

Cristian Boureanu i-a dat papucii iubitei! Spynews.ro are dovada clară

Iubita aproape minoră a lui Boureanu, imaginea dezastrului! Nu se poate ca, la vârsta ei, să aibă așa SÂNI!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro