Cristian Pomohaci, lacom după bani! Aşa a reuşit să strângă fostul preot o adevărată avere

Cristian Pomohaci © Foto: Facebook

Cristian Pomohaci a şocat o lume întreagă după ce a ieşit la iveală faptul că este implicat într-un scandal sexual. Deţine şi o avere impresionantă, multe apartamente şi proprietăţi în oraşul său. A reuşit acestea pentru că este un om lacom, după cum a spus chiar el.

Banii scoşi din concertele nenumărate pe care le susţinea, dar şi din faptul că era un slujitor al Domnului i-a pus deoparte sau i-a investit... cu cap. 

Într-un interviu acordat cu ani în urmă în localitatea sa natală, Rebrişoara, din apropiere de Târgu Mureş, fostul preot a dezvăluit,după reprezentaţia pe care a avut-o, că pe Dumnezeu îl are mereu în sufletul său, dar îşi doreşte să aibă însă o avere foarte mare să îi ajute mereu pe cei din jurul său. 

A mai adăugat cu trei ani în urmă, că mereu respectă regulile bisericeşti, nu se abate niciodată şi nu sare calul. Nu asta spun și dezvăluirile recente despre viața sa.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Artistul şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.

Pomohaci  a adunat o avere în ultimii ani. Doar în Cluj are apartamente în valoare de 1 milion de euro. Şi în Bistrița deţine proprietăţi, dar și în localitatea mureșeană Moşuni.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro