Cristian Pomohaci, "logodnă" neştiută cu un tânăr! Andrei face mărturisiri şocante: "Mi-a băgat inelul pe deget"

+3 click pentru
galerie

Cristian Pomohaci i-a oferit un inel unui tânăr © Facebook

Cristian Pomohaci este în continuare în plin scandal, iar noi dezvăluiri ies la iveală zi de zi. Preotul i-ar fi oferit unui băiat de care s-a îndrăgostit, un inel special.

Andrei este încă un tânăr care susţine că ar fi primit avansuri de la părintele Pomohaci. Mai mult, acesta ar fi primit chiar şi un inel de la preotul implicat într-un scandal pentru abuzul minorilor.

"Mi-a oferit un inel. E aur alb, cu o piatră destul de măricică, în jur la 4 grame, aur alb. M-a sunat pe neaşteptate. A spus în 10 minute să ies în faţă la spălătorie că are ceva pentru mine. Şi când a venit cu maşina a spus <<Întinde mâna>> şi mi-a băgat inelul pe deget. Şi exact pe... unde se pune la femei. Am rămas uimit", a declarat Adrian pentru "Xtra night show". 

Tânărul susţine că Cristian Pomohaci şi-ar fi dorit să întreţină relaţii sexuale cu el şi că i-ar fi arătat de mai multe ori aceste lucruri.

"Cred că părintele îşi dorea să facă dragoste cu mine. Ar fi vrut să aibă mai mult cu mine, dar a văzut că n-am acceptat. Vorbea pe Messenger cu el, pe cameră şi eu trecând întâmplător pe acolo, m-a observat şi a spus: «Cine e băiatul brunet?», adică către mine: «Că e drăguţ, că îi place, că vrea numărul meu.». Şi într-un final i-am dat numărul şi din seara aceea vorbim. Adică, am vorbit până acum o lună. Cam o lună şi ceva am vorbit. Mai multe şi lucruri intime. Că vrea să mă cunoască mai bine. Să facem dragoste", a declarat tânărul în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro