Cristian Pomohaci, mesaj emoționant de Sfântul Nicolae pentru românii aflați departe de casă

+2 click pentru
galerie

Cristian Pomohaci, fotografie de Paște. © Facebook

Cristian Pomohaci, care a fost centrul unor numeroase scandaluri în ultimul an, a transmis un mesaj emoționant românilor plecați din țară cu ocazia Sfântului Nicolae. 

Mesajul a fost postat pe Facebook, sub forma videoclipului cântecului "Am plecat departe-n astă lume". Versurile le-a dedicat celor care nu pot fi alături de cei dragi în pragul sărbătorilor.

"Un dar de Sfântul Nicolae, pentru toți românii ce își mănâncă pâinea cu lacrimi, printre străini, departe de casă și țară! - 05.12.2017" a scris Pomohaci lângă clip. 

În piesă se vorbește despre greutățile și suferințele celor care se află departe de casă și familie, cu care mulți din fanii lui Pomohaci s-au identificat. Postarea a adunat peste șase mii de aprecieri pe Facebook, iar mulți oameni și-au împărtășit sentimentele în comentarii.

"Mulțumesc, părinte, pentru acest frumos cântec. Mă regăsesc în el. Am aproape șapte ani de când sunt plecată din țară și familia a rămas acasă," a împărtășit o ascultătoare.

Cristian Pomohaci a fost recent exclus din Biserică în urma scandalului monstru în care este acuzat de pedofilie. Însă, acesta își continuă cariera artistică alături de fanii care îl susțin.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro