Cristina Cioran are o relație de 7 ani cu Traian Văduva, dar ascund un mare secret: ”Nu mi-a zis niciodată că mă iubește”

Cristina Cioran și Traian Văduva © Sursa foto: Facebook

Cristina Cioran trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Traian Văduva de mai bine de 7 ani. Secretul relației lor l-a dezvăluit actrița chiar în această după-amiază la ”2k1”.

După aproape 7 ani de relație, Cristina Cioran și Traian Văduva nu au făcut pasul cel mare și nici nu prea are de gând să-l facă prea curând. ”Faptul că nu am oficializat, cred că asta ne-a ținut. Nu mi-a zis niciodată că mă iubește. Suntem de 7 ani împreună.”, a declarat Cristina Cioran în cadrul emisiunii ”2k1”.

 

Se înțeleg de minune, dar nu sunt adepții siropoșenilor sau a drăgălășenilor. Cristina Cioran și Traian Văduva sunt un cuplu atipic are reușesc să reziste împreună.

Cristina Cioran s-a născut pe 24 iulie 1977, în Constanţa. Actriţa s-a făcut remarcată prin rolurile pe care le-a jucat în diferite filme sau piese de teatru, dar şi datorită apariţiilor televizate. Vedata trăieşte de şapte ani o frumoasă poveste de dragoste alături deTraian Văduva, instructor de scufundări la adâncimi foarte mari.

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro