Cristina Cioran are o relație de 7 ani cu Traian Văduva, dar ascund un mare secret: ”Nu mi-a zis niciodată că mă iubește”

Cristina Cioran și Traian Văduva © Sursa foto: Facebook

Cristina Cioran trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Traian Văduva de mai bine de 7 ani. Secretul relației lor l-a dezvăluit actrița chiar în această după-amiază la ”2k1”.

După aproape 7 ani de relație, Cristina Cioran și Traian Văduva nu au făcut pasul cel mare și nici nu prea are de gând să-l facă prea curând. ”Faptul că nu am oficializat, cred că asta ne-a ținut. Nu mi-a zis niciodată că mă iubește. Suntem de 7 ani împreună.”, a declarat Cristina Cioran în cadrul emisiunii ”2k1”.

 

Se înțeleg de minune, dar nu sunt adepții siropoșenilor sau a drăgălășenilor. Cristina Cioran și Traian Văduva sunt un cuplu atipic are reușesc să reziste împreună.

Cristina Cioran s-a născut pe 24 iulie 1977, în Constanţa. Actriţa s-a făcut remarcată prin rolurile pe care le-a jucat în diferite filme sau piese de teatru, dar şi datorită apariţiilor televizate. Vedata trăieşte de şapte ani o frumoasă poveste de dragoste alături deTraian Văduva, instructor de scufundări la adâncimi foarte mari.

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro