Cristina Cioran recunoaște că are probleme uriașe în cuplu: ”Nu este armonie între noi”

+2 click pentru
galerie

© Foto: Sorin Cioponea

Cristina Cioran trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Traian Văduva de mai bine de 7 ani. Sau, cel puțin așa pare. Pentru că, de curând, vedeta a recunoscut că lucrurile nu sunt tocmai... roz.

„Ne certăm, nu este  armonie deloc între noi. Totuși, eu fac întotdeauna primul pas spre împăcare. Ultima oară când ne-am certat a fost dintr-un lucru banal, pentru că el a refuzat să schimbe programul la TV. Sunt foarte vocală atunci când ne certăm, eu ridic tonul, doar că el mă ignoră total. Eu sunt cea care măcăne şi el cel care nu mă bagă în seamă”, ne-a spus Cristina Cioran.
Cu toate acestea, recunoaște vedeta, are planuri mari în compania bărbatului care, uneori, o face să urle. ”Plecăm luni într-o vacanţă în Grecia, două săptămâni. Ne-am propus să nu răspundem la telefon, vrem să ne relaxăm. Anul acesta ne-am propus să facem și un copil. Sper că vacanţa acesta este un cantonament pentru bebe. Sunt şanse mari să ne întoarcem trei. Aşa ne-am propus, dar să vedem ce o să iasă. Mai mergem cu o pereche, nişte prieteni care au un bebeluş. O să ne obişnuim şi cu cel mic, să zic aşa. Eu le-am promis că dacă vor să facă o plimbare romantică eu o să am grijă de cel mic”, ne-a explicat ea.
Cristina Cioran s-a născut pe 24 iulie 1977, în Constanţa. Actriţa s-a făcut remarcată prin rolurile pe care le-a jucat în diferite filme sau piese de teatru, dar şi datorită apariţiilor televizate. Vedata trăieşte de şapte ani alături deTraian Văduva, instructor de scufundări la adâncimi mari.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro