Cristina nu a divorțat încă de Guță, dar deja își caută un nou ”sponsor”! De ce își dau apropiații coate?

+4 click pentru
galerie

Cu un divorț care ”bate la ușă”, Cristina, blonda care, timp ce câteva luni, i-a fost soție lui Nicolae Guță pare să îl fi uitat definitiv pe manelist. Ba chiar, spun unii dându-și coate, l-a uitat ”suspect de repede” și se bucură din plin de ”memoria scurtă”.

Mai exact, spun prietenele Cristinei, blondina și-a reluat obiceiul de a ieși prin tot felul de localuri de fițe. Evident, nu singură sau ”cu fetele”, ci însoțită de câte vreun bărbat, dornic să afle pe propria piele ce l-a făcut pe Nicolae Guță de acesta a renunțat la burlăcie.
Revenind însă la ce se petrece cu blondina Cristina, reporterii Spynews.ro au aflat că (încă) soția lui Nicolae Guță se bucură din plin de ieșirile cu pricina, tuturor celor care o invită spunându-le că ea este, acum, o femeie singură care este extrem de dispusă să își găsească un bărbat care să reprezinte un sprijin pentru ea.

Și, zâmbindu-le galeș, clipind din gene, etalându-și formele care l-au făcut pe manelist să uite de tot și de toate până de curând, Cristina le sugerează acestora că nu își dorește să aibă o carieră, că ar prefera să își îngrijească partenerul, să stea prin saloane de înfrumusețare, că ea își dorește ”un bărbat adevărat” care să o răsfețe cum știe el mai bine, fiind, evident, dispusă să facă același lucru pentru cel de lângă ea.
Guță nu vrea să mai audă de Cristina
”Noi nu mai suntem împreună. Sunt convins că nu este însărcinată! Nu mai contează când ne-am despărţit, deoarece intenţionez să bag divorţ. Nu am făcut nici Crăciunul împreună", a mărturisit Nicolae Guţă pentru "Agenţia Vip".
De altfel, în urmă cu câteva luni, Spynews.ro dezvăluia că Nicolae Guță a fost înșelat de Cristina, cel puțin virtual, cu un alt bărbat. Mai exact, un tinerel din Giurgiu reușea să îi sucească puțin mințile blondinei, iar între cei doi a început o corespondență de-a dreptul bogată, prin intermediul conturilor de socializare și, la un moment dat, lucrurile ”s-au aprins” suficient de tare pentru ca cei doi să facă schimb de fotogafii sexy, să aibă parte de video-call-uri și, mai mult decât atât, chiar de invitații fără perdea. 
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro