Cristina, o nouă intervenţie estetică! Cum arată acum fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu"

foto: facebook

Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" a suferit o nouă transformare, la scurt timp după ce le-a atras atenţia prietenilor virtuali care o critică pentru intervenţiile estetice, că o face ca să se simtă în pielea ei. Mândră de schimbare, tânăra le-a arătat acestora rezultatul.

Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" este o persoană extrem de preocupată de aspectul fizic. După ce zilele trecute a ţinut să precizeze faptul că-şi face anumite intervenţii estetice pentru a se simţi bine în pielea ei şi pentru că este tânără, fosta concurentă a reality-showului matrimonial şi-a surprins prietenii virtuali cu o nouă schimbare.

De această dată, Cristina le-a spus acestora că şi-a tatuat sprâncenele, arătându-se extrem de încântată de rezultat.

Prietenii virtuali ai Cristinei nu au fost însă atât de impresionaţi de rezultat ca aceasta: "Ţi-ai desenat sprânceana dreaptă cu stânga?".

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016.  "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeşte şi:

PUBLICITATE

În casa "Mireasă pentru fiul meu" bocea, afară stă numai aşa. Imaginea cu care Ana Maria şi-a surprins prietenii

Se iubesc de doi ani, dar sunt în impas! De decizia ei atârnă totul! Vezi ce se petrece în viața unui cuplu de la ”Mireasă pentru fiul meu”

A dat câteva kilograme jos, iar acum se îndoapă! Cum a fost surprinsă Elly de la "Mireasă pentru fiul meu"

Mâncarea bat-o vina! Diana Luca de la "Mireasă pentru fiul meu" a luat proporţii din nou!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro