Cristina Spătar, cu ochii trişti şi privirea pierdută. Nimic nu o mai face să zâmbească. Fanii ei sunt alături de ea: "Capul sus"

Pe Cristina Spătar se pare că nimic nu o mai face să zâmbească. Perioada sensibilă pe care a traversat-o după ce soţul ei, Alin Ionescu, a fost surprins în preajma mai multor femei, şi-a pus se pare amprenta asupra stării sale de spirit.

Cântăreaţa a postat pe pagina de Facebook o imagine în care pare extrem de tristă. Le-a urat fanilor săi o seară bună, dar cea care ar avea nevoie de astfel de urări pare să fie chiar ea.

Dacă lucrurile nu merg prea bine acasă, Cristina se poate declara norocoasă. Are sprijinul fanilor săi care au avut grijă să îi aducă puţină bucurie în suflet. "Noapte bună, Cri! Zâmbim, da? Eşti tare tristă. Capul sus. Să îţi dea Dumnezeu multă sănătate şi putere", au fost doar câteva dintre încurajările pe care le-a primit artista din partea prietenilor săi virtuali.

S-a zvonit că soţul ei, Alin Ionescu, o înşală

Nu de puţine ori, presa din România a scris că artista are probleme în căsnicie. Soţul ei a fost surprins luând cina în compania mai multor femei, iar acest lucru se pare că a deranjat-o pe Cristina Spătar. "Nu ştiu ce să-ţi răspund. Nu e uşor să vezi zi de zi că soţul tău ia masa cu alte doamne. Am înţeles că toate aceste femei sunt femei de afaceri. Nu ştiu ce să cred, încerc să am încredere în el în continuare. E mai nervos aşa şi ridică tonul. Important e ca soţia să fie tolerantă, să-l primească cu zâmbetul pe buze. Într-o căsnicie cred că ambele părţi trebuie să lase câte puţin, acum nu ştiu dacă în cazul meu ar trebui să las ceva", mărturisea artista pentru Antena Stars.

Cristina Spătar a devenit cunoscută datorită pieselor sale R&B, datorită cărora a fost numită regina acestui gen muzical. Vedeta s-a împlinit și personal alături de omul de afaceri Alin Ionescu, cel cu care are doi copii.

Sursă foto Facebook

citeşte şi

Niciodată nu l-ai mai văzut așa... de spășit pe soțul Cristinei Spătar! Imagini EXCLUSIVE de la procesul lui Alin Ionescu

VIDEO / Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, tună şi fulgeră la TRIBUNAL: "Se va termina cu bine. Ştiu ce am făcut"

E. V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro