Cristina Spătar suferă de anorexie?"În toate băile am câte un cântar şi în fiecare dimineaţă mă urc pe el!"

Cristina Spătar a recunoscut în direct la o emisiune tv că nu este anorexică însă ţine în fiecare baie din casă câte un cântar pentru a-şi verifica greutatea zi de zi.

În presă s-a tot zvonit că artista este anorexică, însă Cristina dezminte acest subiect. Cântăreaţa are mare grijă de silueta sa, şi spune că deşi nu pare, ea este o persoana gurmandă şi găteşte destul de mult pentru soţul ei. La 1,74 înălţime, artista are 54 de kilograme şi este o mămică sexy. Ea a recunoscut că în timpul sarcinii i-a fost destul de greu să se acomodeze cu kilogramele în plus, însă a trecut peste acel complex.

 "Secretul  meu este că în toate băile am câte un cantar şi în fiecare dimineaţă mă cântăresc. Dacă într-o seară fac un exces, cântarul imi spune a doua zi.", a declarat Cristina la Kanal D.

După naştere, frumoasa cântăreaţă, a slăbit în 3 luni de zile aproximativ 17 kilograme cu ajutorul unui antrenor personal şi cu o dietă echilibrată. Acum se menţine alergând în fiecare zi.

"Cu ani în urmă am luat nişte pastile de slăbit şi câteva zile nu m-am simţit bine. Acum alerg pe bandă în fiecare dimineaţă iar antrenorul meu m-a ajutat să înţeleg că prin ajutorul sportului, slăbeşti şi te menţii.", a mai spus cântăreaţa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro